Sivut

lauantai 12. syyskuuta 2015

Winter Wonderland

Huh, enpä osannut arvata, että koulun alettua arki olisi näin hurjan kiireistä! En ole ehtinyt luoda ainuttakaan ajatusta simsille, saatikka sitten blogille. Mutta nyt on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, ah!

Ensilumi satoi; ai että tykkään simsin talvesta!

Ja alkutalven kunniaksi päätettiin lähteä luistelemaan lammelle. Tämäpä on muuten se surullisen kuuluisa hetki, josta kerroin muutama postaus takaperin.

Pakko myöntää, että Amylla on aivan ihana tuo talviasu. Karvatakki ♥_

Tulipa muuten mieleen, että en ole ihan varma, olenko koskaan ennen mennyt simieni kanssa luistelemaan o_o Tässä blogin myötä on muutenkin tullut kokeiltua asioita pelissä, joita harvemmin tulisi ilman julkaisutarkoitusta tehtyä. Asioita, jotka tuntuu vähän turhalta, tiedättehän. Aikaisemmin taisinkin mainita, että alunperin halusin jakaa pelailujani juurikin tästä syystä. Ettei kaikki tallennukset tuntuisi niin tylsältä ja itseään toistavalta. Tuskin olen ainoa, jolla on tyypillinen kohotan simini uran huipulle, teen ehkä lapsen ja kyllästyn -pelityyli. Long story short: blogin pitäminen on hauskaa (:D)!

Oliver ja suloinen neule!




Näitä kuvia katsellessa tekisi jo mieli hypätä ensilumiaikaan irl.


Eipä mulla kummoisempia! Takaisin pelin pariin...

4 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä semmosen mistä lataan kaiken sivun?? Noi sun ladatut on niin ihanan näkösii <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä idea! Voisin alkaa kokoamaan sellaista :) Tietysti jos on jotain yksittäisiä ladattavia, joiden alkuperä kiinnostaa niin kannattaa kysyä esim täällä kommenteissa!

      Poista
  2. Mistä Amyn neuleasu on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä! Tuo on pelkkä yläosa - alaosana Amylla Simsin jotkut sukkahousut vain :)

      Poista

A penny for your thoughts