Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2015

Christmas Time

Selasin äsken aiempia postauksiani ihan vain tarkistaakseni, missä vaiheessa Oliverin ja Amyn seikkailut olivat menossa. Harvemmin sitä kyllä tulee jätettyä Sims aivan näin unohduksiin, mitä se on viimeiset viikot (ei kai sentään kuukaudet?) ollut. Mutta kiireitä niitä on kaikilla! Aika monet simsblogit ovat jonkinasteisessa horroksen kaltaisessa tilassa ja samaa voin sanoa omastani. Until now! Nimittäin pariskunta palaa estradille jouluisissa lumihiutalepäiväisissä tunnelmissa!


Pientä sneak peekia vielä hiukan keskeneräisestä olohuoneesta. Rakastan noita kynttilänjalkoja! Ja nuo kynttilät ihan oikeasti toimii!


Oliver: Miten ois?


Mistelinoksatoiminto on kyllä söpö ♥_

Oliver kutsui kokoon myös pienen (suurimman mahdollisen) joukon tuttuja ja tuntemattomia (ei millään tasolla taka-ajatuksena tulla huippusuosituksi ja saavuttaa elämäntavoitetta) juhlimaan lumihiutalepäivää. Harmillista vaan, että Oliver ja Amy eivät saaneet yhtään lahjaa :/ Olivat kai olleet tuhmia. Yllättäen en ottanut yhtään kuvaa vieraista. He olivat vähän rumia, hah :D Joskus järjestän juhlia ja tuunaan kaupunkilaisten lookkeja, mutta tällä kertaa en jaksanut...


Amy pukeutui juhlan kunniaksi joulunpunaiseen. Neule täältä!


Jos en aivan täysin väärin muista, niin hamonen oli Simsin omia, samoin pitkät sukat, joihin tosin vaihdon hiukan kuosia (joka sekin simsin).


Illan hämärtyessä ylimääräiset poistuivat ja rakastavaiset jäivät kahden. Siinä kynttilöiden loisteessa meidän Oliver koki, että tämän oli oltava se oikea hetki ja...

...kosi Amya!!

Tuosta onnellisesta irvistyksen kaltaisesta hymystä päätellen vastaus taisi olla myöntävä!


Rakkautta ilmassa! Oon itse irl ihan uskomaton joulufiilistelijä ja nyt kun se joulukuu jo kovasti häämöttää lähitulevaisuudessa (ok ok kuukauden päästä) niin näitä kuvia oli ihana ottaa!! ♥_♥ Puhumattakaan, että saatiin pariskunta vihdoin kihloihin!

Pieni kysymys vielä loppuun: Mulle kerrottiin aikaisempaan postaukseen, että mulla on sanavahvistus päällä kommentoinnissa! Kuitenkaan omien asetusteni mukaan sen ei pitäisi olla käytössä ollenkaan, enkä pysty näkemään itse kommenttilaatikossa tuollaista. Yritin myös kirjautua tililtäni pois ja kommentoida omaa postaustani ja ainoa vahvistus, jonka sain olin jonkinlainen 'en ole robotti'-laatikko. Siksi kysynkin: mitä teille näkyy siellä? :D Ja jos sieltä jonkinlainen sanavahvistus ponnahtaa niin miten sen saa pois? :o Kiitos avusta!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3
    ps. minullakin näkyy se en ole robotti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eli sitten ilmeisesti sanavahvistus on kuin onkin pois päältä. Toivottavasti tuo robotti-juttu ei häiritse kommentointia liikaa!

      Poista
  2. Sulla on edelleen ihania kuvasia :3 Toi simin kosintaan suostumisilme on kyllä mahtava, yksi sims kolmosen kivoimmista animaatioista!

    Se "en ole robotti" on anonyymejä varten kehitetty toiminto, jolla estetään robotin spämmiviestejä (eli semmoisia englanninkielisiä viestejä, joissa sua kehotetaan esim. ostamaan Viagraa :DD). Eli sen ei pitäisi ketään haitata, koska sitä ei saa pois anonyymeiltä. Jos jotakuta anonyymia se kovasti häiritsee niin tilin voi aina luoda ;)

    Mä muuten tulin takaisin Simsnurkkaukseni kanssa, vaikka vanhat postaukset siirsinkin toiseen blogiin, saa siis käydä kyyläämässä jos sua kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Ja tuo ilme on kyllä suloinen :) Hei kiitos paljon, kun selitit tuon robotti-homman!! Oon yrittänyt googletella aihetta - tuloksetta. Ja superia saada sut takaisin Sims-juttuihin! Huomasinkin tuolla lukulistassani uuden postauksen sulta, käyn kurkkimassa!

      Poista

A penny for your thoughts